tag:blogger.com,1999:blog-2066710555082203302.post145569040243846432..comments2024-03-19T16:57:20.657+01:00Comments on Nem vagyok mesterszakács: A kovász élete – a 6. naptól az éretté válásigAlexa Christihttp://www.blogger.com/profile/09171287840826936249noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-2066710555082203302.post-5183826746402498042014-03-10T11:55:25.932+01:002014-03-10T11:55:25.932+01:00Nagyából minden kérdésemre megkaptam a választ a &...Nagyából minden kérdésemre megkaptam a választ a "Rozsos félbarna kenyér háromféle kovásszal" bejegyzésben.. :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08916745936270827609noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066710555082203302.post-23590836006914610432014-03-10T08:06:25.597+01:002014-03-10T08:06:25.597+01:00Hello,
Csak 3.2 g víz kell 200g kovászhoz,fél kiló...Hello,<br />Csak 3.2 g víz kell 200g kovászhoz,fél kiló liszthez? Nem 32g? Meddig kell állni hagyni mielőtt menne a sütőbe? Meddig süljön? <br />Tudom, hogy még nem értünk el a végére, de én is kipróbálnék egy korai verziót. :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08916745936270827609noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066710555082203302.post-39674690098679227382014-03-08T15:13:56.682+01:002014-03-08T15:13:56.682+01:00Mindenképpen be kell fedni. Valami más oka lehetet...Mindenképpen be kell fedni. Valami más oka lehetett, de sajnos nem tudom mi. Nekem is ment már tökre hűtött kovászom, igaz csak 1-2 a sokból, de a többit is ugyanúgy tartottam, azoknak semmi baja nem lett. Talán valami szennyeződés lehetett ...Alexa Christihttps://www.blogger.com/profile/09171287840826936249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066710555082203302.post-11769816315705756382014-03-08T14:15:16.417+01:002014-03-08T14:15:16.417+01:00Nekem a hűtőben penészes lett a kovászom. Ezt hogy...Nekem a hűtőben penészes lett a kovászom. Ezt hogyan tudom megakadályozni? Ne fedjem be?<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01986413070290483303noreply@blogger.com