tag:blogger.com,1999:blog-2066710555082203302.post4490853217193320592..comments2024-03-29T11:32:18.732+01:00Comments on Nem vagyok mesterszakács: Nelli barátnőm tejszínes, kapros töltött káposztája, saját savanyítású káposztájábólAlexa Christihttp://www.blogger.com/profile/09171287840826936249noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-2066710555082203302.post-28578108069476616862010-08-10T23:17:51.028+02:002010-08-10T23:17:51.028+02:00andrea: alig akarta engedni Nellike, hogy lefényké...andrea: alig akarta engedni Nellike, hogy lefényképezzem a fazekat, hogy mit gondolnak róla, hogy nem modern edényében főzte meg....<br />Mondtam neki, hogy, ha nekem a fazék legalább olyan élmény volt, mint a káposzta, akkor az olvasóimnak is az lesz:-))Alexa Christihttps://www.blogger.com/profile/09171287840826936249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066710555082203302.post-52126461364711602472010-08-10T20:06:31.967+02:002010-08-10T20:06:31.967+02:00de jól néz ki!nem győzök itt Nálad "pótolni&q...de jól néz ki!nem győzök itt Nálad "pótolni", úgy lemaradtam nyaralás alatt.... (az a fazék ♥)andreahttps://www.blogger.com/profile/00659086980088695169noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066710555082203302.post-18745634586360566612010-08-07T12:20:31.835+02:002010-08-07T12:20:31.835+02:00Nagyon guszta, ezt ma meg is csinálom!Nagyon guszta, ezt ma meg is csinálom!Zsoltnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066710555082203302.post-16358183151322811432010-08-06T20:31:43.817+02:002010-08-06T20:31:43.817+02:00Máris válaszolok. Igen, az uborka kovászolására is...Máris válaszolok. Igen, az uborka kovászolására is tökéletes. Az ízesítés ugyanaz maradhat, csak hámozott burgonyát kell a kenyér helyett a káposztához vagy az uborkához adni.<br />Erre nem is gondoltam, hogy egészségügyi szempontból is hasznos lehet közzé tennem ezt a verziót.<br />Boldog vagyok:-)Alexa Christihttps://www.blogger.com/profile/09171287840826936249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066710555082203302.post-3302095649988763342010-08-06T20:19:17.645+02:002010-08-06T20:19:17.645+02:00A burgonyával történő savanyításról - kovászolásró...A burgonyával történő savanyításról - kovászolásról többet is olvashatnánk Nálad? Vajon az uborka kovászolására is jó a krumpli? A lisztérzékenyeknek ez nagyon jól jönne, hiszen így gluténmentesen ők is élvezhetnék ezt a finom és egészséges nyári ételt. Előre is köszönöm.Zsuzsannahttps://www.blogger.com/profile/14999986798140023318noreply@blogger.com