tag:blogger.com,1999:blog-2066710555082203302.post490113422822751140..comments2024-03-19T16:57:20.657+01:00Comments on Nem vagyok mesterszakács: Zöldséges - kolbászos rántottával töltött csirkemell sült paprikávalAlexa Christihttp://www.blogger.com/profile/09171287840826936249noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-2066710555082203302.post-84799970098848286492011-04-20T14:10:05.751+02:002011-04-20T14:10:05.751+02:00Nelli: Nekem, ahogyan a ropogós chipsnél írtam az ...Nelli: Nekem, ahogyan a ropogós chipsnél írtam az agria sárga krumpli nagyon bejött. Hasábra vágom, hagyom ázni nagyon hideg vízben legalább fél órát, leitatom róla a vizet alaposan és 170 fokos olajban ropogósra sütöm. Ami még ettől is finomabb, ha a krumplit hasábra vágva, hideg vízbe teszed és felforralod. Azonnal elzárod a hőt alóla, és egy-két perc múlva leszűröd. Amikor a gőz elillant a krumpliról, akkor sütöd ropogósra 170 fokos olajban.<br />Hamarosan bemutatok még egy verziót, amit olajban kell kétszer kisütni. Erre még nem érkeztem, addig válassz az előző két verzióból :) <br />Egyébként a rántottás tölteléket sajttal, baconnal, medvehagymával, újhagymával is készítheted, "ahogy tetszik":) Kolbászos rántottával és egy kis piroshúsú paprikával nagyon, de nagyon pikáns! :)Alexa Christihttps://www.blogger.com/profile/09171287840826936249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066710555082203302.post-13397832065467473242011-04-20T13:58:10.242+02:002011-04-20T13:58:10.242+02:00A házias hasábkrumplit megkérdezhetem hogyan készí...A házias hasábkrumplit megkérdezhetem hogyan készíted?A húsi is nagyon guszta, tervbe vettem Húsvétra.Nellihttps://www.blogger.com/profile/02494869375382787063noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066710555082203302.post-88171660953978838592011-02-13T13:53:45.392+01:002011-02-13T13:53:45.392+01:00Tegnap volt rántottás köztes étkezés. Úgy értem, e...Tegnap volt rántottás köztes étkezés. Úgy értem, ebéd-vacsora egyben. (Ebcsora - ha nem lenne félreérthető :-)<br />Különösen értékelem az állandó arányokat: a csirke se nem sok, se nem kevés: pont jónak, egyenletesnek tűnik. És a rántott bucikát körülölelő panír-réteg mindenhol egyenletesen fed.<br />Egy szóval: profi!<br />Le a kalappal, fel a hasakkal :-)))Mormogi Papahttp://iusmurmurandi.blog.hu/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066710555082203302.post-71893316732085168322011-02-13T11:19:15.505+01:002011-02-13T11:19:15.505+01:00Mézeskalács: Különösen finom. Nagyon szeretem hide...Mézeskalács: Különösen finom. Nagyon szeretem hidegen a sülteket, a rántott finomságokat is, ezért - ha már neki állok:) - akkor többet készítek, mint amennyi frissen elfogy. Ez a rántottával göngyölt csirkemell hidegen gyönyörűen szeletelhető, másnap mennyei késői reggeli...tapasztalatból tudom!...:)))Alexa Christihttps://www.blogger.com/profile/09171287840826936249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066710555082203302.post-41684802712496520152011-02-13T11:02:44.984+01:002011-02-13T11:02:44.984+01:00Na, ez a töltelék Nekem még véletlenül sem jutott ...Na, ez a töltelék Nekem még véletlenül sem jutott volna eszembe soha, az biztos. Különleges és finom lehet:)Mézeskalácshttps://www.blogger.com/profile/17746912144030668582noreply@blogger.com