tag:blogger.com,1999:blog-2066710555082203302.post4927679142417230571..comments2024-03-28T19:01:35.924+01:00Comments on Nem vagyok mesterszakács: Sajttal-sonkával töltött csirkemell rántva - mindig kicsit másképpAlexa Christihttp://www.blogger.com/profile/09171287840826936249noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-2066710555082203302.post-34384526639847352492013-11-24T09:33:17.178+01:002013-11-24T09:33:17.178+01:00nagyon jó ez a recept csak jobb lenne ha részletes...nagyon jó ez a recept csak jobb lenne ha részletesebben lenne leírva hozzávalók s elkészítés<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066710555082203302.post-70065663332672422102011-02-19T19:18:15.271+01:002011-02-19T19:18:15.271+01:00Pájslitfridolinom: Van szerencsém ismerni a pálink...Pájslitfridolinom: Van szerencsém ismerni a pálinkában érlelt öreg brindzát :)...én nem bonyolítanám más sajttal és nem is tehéntúróval vegyíteném...én mascarponéval lazítanám a töménységét és snidlinget, kaprot vagy valami hasonló zöldfűszert képzeltem hozzá. Ez a krém nem csak tölteléknek, de mártogatósnak is kitűnő lenne. Hamarosan bemutatok egy változatot, kíváncsi leszek, hogyan fog Neked ízleni...:)Alexa Christihttps://www.blogger.com/profile/09171287840826936249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066710555082203302.post-5960384486527548002011-02-19T19:10:48.010+01:002011-02-19T19:10:48.010+01:00Nevamesz: "juhtúrós töltelékeket nagyon szere...Nevamesz: "juhtúrós töltelékeket nagyon szeretjük"<br />És pálinkában érlelt öreg brindzával? Persze, tehéntúróval vagy valami semleges reszelt sajttal kell vegyíteni.pájslitfridolinomhttps://www.blogger.com/profile/17738266854765918444noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066710555082203302.post-74511931148127774782011-02-18T20:41:11.834+01:002011-02-18T20:41:11.834+01:00Latsia: ...tényleg, nagyon-nagyon kedves Vagy! Mi ...Latsia: ...tényleg, nagyon-nagyon kedves Vagy! Mi más lehet öröm, mint amikor az ember lánya ilyen dícséretet kap. Azért én maradok a "nem mesternél", inkább mások gondolják ezt rólam, mint én állítsam magamról...:))Alexa Christihttps://www.blogger.com/profile/09171287840826936249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066710555082203302.post-25907861864525643552011-02-18T20:36:57.388+01:002011-02-18T20:36:57.388+01:00Stegal: Örülök, hogy ízletes a szemednek! :)
Látod...Stegal: Örülök, hogy ízletes a szemednek! :)<br />Látod, még a kőrözött nem jutott az eszembe, bár a juhtúrós töltelékeket nagyon szeretjük. A fetás-priros húsú paprikás verziót legközelebb biztosan bemutatom, mert az is nagy kedvenc. Most is volt midnen hozzá, csak tölteni való csirkemell nem maradt több...:)Alexa Christihttps://www.blogger.com/profile/09171287840826936249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066710555082203302.post-44163597813381735392011-02-18T15:17:44.615+01:002011-02-18T15:17:44.615+01:00Amikor a gyűjtőoldalon meglátok egy gusztusos étel...Amikor a gyűjtőoldalon meglátok egy gusztusos ételt tálalva és nagyon jól fényképezve egy bizonyos stílusban, és megkívánom, szinte biztosra veszem, hogy a Tiéd!:-)<br />Aztán amikor elolvasom felette a blogod nevét, mindig azon nevetek, hogy ezt hogy találtad ki.<br />Mert igenis mesterszakács vagy, hidd csak szépen el!<br />Olyan finomságokat készítesz és olyan jól néznek ki, hogy az egy mesterszakácsnak is a dícséretére válna. És ezt őszintén mondom!:-)<br />Úgyhogy el kellene gondolkodni ezen a blognéven!:-))Latsiahttps://www.blogger.com/profile/01078064265813206392noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066710555082203302.post-41537783846357975132011-02-18T11:58:28.543+01:002011-02-18T11:58:28.543+01:00Igazán étvágygerjesztő!
Sosem hittem volna, hogy e...Igazán étvágygerjesztő!<br />Sosem hittem volna, hogy egy kellemes kőrözöttel<br />mennyire finom lehet egy göngyölt csirkemell,csak így kirántva.De fontos, hogy az ember kipróbálja az új ízeket, mert létezik az ételekben a harmónia.Stegalhttps://www.blogger.com/profile/09981794952210445876noreply@blogger.com