tag:blogger.com,1999:blog-2066710555082203302.post5272471033430457888..comments2024-03-28T19:01:35.924+01:00Comments on Nem vagyok mesterszakács: Nagyszerű hétvége 2. rész. Hogyan került a halászlébe delikát?Alexa Christihttp://www.blogger.com/profile/09171287840826936249noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-2066710555082203302.post-51519841025676187112010-09-09T21:40:08.872+02:002010-09-09T21:40:08.872+02:00Ha van saját blogja, miért kell beteríteni a BSZ-o...Ha van saját blogja, miért kell beteríteni a BSZ-ot is? Grafomán.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066710555082203302.post-28344622846688252082010-09-08T13:18:04.417+02:002010-09-08T13:18:04.417+02:00Nem vagyok mesterszakács
:o)))
Nem tudom, honnan ...Nem vagyok mesterszakács <br />:o)))<br />Nem tudom, honnan van a halimadat. De van! Talan azert is, mert mas elolenyt nem is eszem, csak olyat, ami a vizbol jon es alacsonyabbrendu, mint a keteltuek (igaz, egyszer megkostoltattak velem a balnahust, mert nem tudtam, hogy az). De elkesziteni barmit elkeszitek, ezert a husos receptek is erdekelnek.<br />A fuszereket viszont nagyon kedvelem! A harsanyakat is. Es nem hiszem, hogy errol mar lesz idom leszokni ;o)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066710555082203302.post-73169453003330655712010-09-08T11:50:09.235+02:002010-09-08T11:50:09.235+02:00Halászlé delikáttal? Csak egyetérteni tudok a gyal...Halászlé delikáttal? Csak egyetérteni tudok a gyalázattal! Én mondjuk sűrűn szeretem, magam is úgy csinálom. Halászlé kocka nélkül is kiváló. Kár, hogy az ízfokozókkal minden étkünk eredeti ízét is sikerül elvenni.Bodzás Vendégházhttps://www.blogger.com/profile/12989771635882846718noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066710555082203302.post-69845335583494004552010-09-07T22:45:58.918+02:002010-09-07T22:45:58.918+02:00Halászlébe ilyesmit én sem tudnék elképzelni.
Visz...Halászlébe ilyesmit én sem tudnék elképzelni.<br />Viszont töredelmesen bevallom, hogy halászlékockát szoktam beletenni... Lehet, hogy ez sem különb, de tudtommal legalább répa nincsen benne.<br />Egyszer kipróbálom segédanyagok nélkül is.<br /><br />Érdekes, amit fűszerezésről írtál. Szerintem ezen szinte mindenki átmegy.<br />Én most a karfiollal vagyok így. Mindenbe tennék, annyira szeretem :)Beahttp://csajszinene.blogspot.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066710555082203302.post-67215463989485833152010-09-07T18:43:17.638+02:002010-09-07T18:43:17.638+02:00Attilajukkája: ezt már számtalanszor meg akartam k...Attilajukkája: ezt már számtalanszor meg akartam kézdezni: honnan ez a halimádat? Ennek lennie kell történetének:-)Alexa Christihttps://www.blogger.com/profile/09171287840826936249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066710555082203302.post-5124045162349496082010-09-07T18:41:30.358+02:002010-09-07T18:41:30.358+02:00Attilajukkaja: hidd el, nem ördögűzés ez a részemr...Attilajukkaja: hidd el, nem ördögűzés ez a részemről. Remélem anyukám nem harapja le a fejemet, de Ő is használ delikátot, talán többet is mint, ami "belefér", ezért vérre menő vitáink vannak. Különösen, hogy Ő nagyon jól főz!<br />Nekem a delikát olyan, mint amikor a gyerekek mindent csak ketchuppal esznek meg. Ez olyan kézenfekvő, legyen mindennek ugyanolyan, és ráadásul nem is természetes íze.<br />Ezek az apróságok ölik ki az emberekből, hogy egyéni ízlésük kialakulhasson. A multik igen jól megélnek ebből.<br />Újabban például nemhogy több, hanem kevesebb fűszert használok. Volt egy időszak, amikor a kalandvágy a felé hajtott, hogy bátran használjam a fűszereket. Az ívelés megtörtént, és mostmár csak a letisztult, egyszerű, de saját tapasztalaimból merített fűszerezések maradtak meg:-)Alexa Christihttps://www.blogger.com/profile/09171287840826936249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066710555082203302.post-42853101327330646612010-09-07T18:11:37.713+02:002010-09-07T18:11:37.713+02:00Egyszer, - meg fiatal koromban - en is kiprobaltam...Egyszer, - meg fiatal koromban - en is kiprobaltam a Delikatot. Akkor sem voltam egy nagy szakacs es ma sem valtam azza,...de nekem nem mondja senki, hogy van olyan haziasszony, akinek az bejon! Valami ilyesmi lehet ma az Izvarazs is. Ugyanakkor nem szegyenlem, hogy van otthon ero- vagy zoldsegleves kockam. Nem hasznalom minden nap, de van, amikor jol jon! Nana, majd hazamegyek es nekiallok minden nap alaplevet fozni! Viszont a magyar halaszle egy olyan foga's, amit ha agyonutnenek sem tudnek kockabol fozni. Ahhoz ido es turelem kell. Ha nincs hozza, akkor inkabb egy mas halrecepthez folyamodok. Mas naciok is ragyogo halleveseket tudnak fozni! En mindegyiket szeretem, csak hal legyen benne, mert elllek-halllok erte ;o)Anonymousnoreply@blogger.com