tag:blogger.com,1999:blog-2066710555082203302.post562945174911016229..comments2024-03-19T16:57:20.657+01:00Comments on Nem vagyok mesterszakács: Cserépben sült, színes zöldségekkel töltött magos mustáros hátszín, parmezános fésült krumplival, sült fokhagymás pecsenyelevévelAlexa Christihttp://www.blogger.com/profile/09171287840826936249noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-2066710555082203302.post-13129148223962532152011-04-06T19:56:54.271+02:002011-04-06T19:56:54.271+02:00Nevamesz, egyik ételeddel nehéz felülmúlni a másik...Nevamesz, egyik ételeddel nehéz felülmúlni a másikat, az már bebizonyosodott.<br />Ez az alkotás tudod mire emlékeztet?<br />Mint mikor tizenhét voltam és készültem a randira.<br />Először is voltam én, az alapanyag, szép, karcsú darázsderekú, de ahol kellett, azért némi párna gömbölyítette a formámat: csípő, váll. Igyekeztem színesíteni a külcsínt főként csini ruhákkal, de a kötelező szemhéjfesték, szempillaspirál (akkor még kis fésű és hamar elkenődő fekete festék), púder és rúzs sem maradhatott el - a fiatalságot valahogy freskó mögé kellett rejteni, nem tudom, miért hittük ezt és miért hiszik most is ezt a leányzók. Egyszóval túlzásba nem vittem a dekorációt, ahogy Te sem itt a tölteléket, csak annyira, hogy ízletes legyen. A végső harmóniát Nálad a guszta burgonya adta, nálam természetesen a cipellő.<br />Imígyen tálaltam föl akkoriban magam a "húspiacon", hogy aztán visszavonulót fújjak, amint valaki erősebben nyomult rám a kelleténél - én jó kislány voltam...<br />A készülődés izgalma és a bókok sokasága azért most is kellemes érzésekkel tölt el, mint ahogy ez az inspiráló csodád, melynek ízét itt érzem a számban; ha minden jól megy, hamarosan valóságosan is.Beahttp://csajszinene.blogspot.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066710555082203302.post-63173389951693304792011-04-05T10:43:22.808+02:002011-04-05T10:43:22.808+02:00Ajjaj! Ez nagyon jól néz ki! Egyébként gyakran jár...Ajjaj! Ez nagyon jól néz ki! Egyébként gyakran járok én is így, hogy kiveszek valamit a fagyasztóból, és csak azután tudom meg mi is az, miután kiolvadt. Pedig alkoholos filccel rá szoktam írni a zacskóra mi van benne, de mire felhasználásra kerül, a felirat mindig eltűnik...Csiperkehttps://www.blogger.com/profile/15115172834362925398noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066710555082203302.post-53008846934486607462011-04-05T08:56:27.121+02:002011-04-05T08:56:27.121+02:00Nagyon gusztusos, biztosan nagyon finom volt! Ilye...Nagyon gusztusos, biztosan nagyon finom volt! Ilyen fésült krumplit még soha nem láttam, de biztosan kipróbálom!Gabi, a tortatanonchttps://www.blogger.com/profile/07605105403178304230noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066710555082203302.post-5720183702988460282011-04-05T08:51:08.638+02:002011-04-05T08:51:08.638+02:00Ezt el sem olvasom így, még reggeli előtt :-)
Már ...Ezt el sem olvasom így, még reggeli előtt :-)<br />Már a képektől ingerenciám támadt...Mormogi Papahttp://iusmurmurandi.blog.hu/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066710555082203302.post-12931207511399584792011-04-05T07:52:17.386+02:002011-04-05T07:52:17.386+02:00Hát ez valami csodálatos lett.Mikor ilyeneket láto...Hát ez valami csodálatos lett.Mikor ilyeneket látok mindig ehetnékem támad.judit60https://www.blogger.com/profile/04213684491759864812noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066710555082203302.post-43781716257957344552011-04-05T00:49:27.822+02:002011-04-05T00:49:27.822+02:00Ebédre nem kaphatnék belőle egy szeletkét?Krumplit...Ebédre nem kaphatnék belőle egy szeletkét?Krumplit már készítettem ilyet.<br />Nagyon guszta, szépek a fotók!Nellihttps://www.blogger.com/profile/02494869375382787063noreply@blogger.com