tag:blogger.com,1999:blog-2066710555082203302.post6175256312607810621..comments2024-03-19T16:57:20.657+01:00Comments on Nem vagyok mesterszakács: Hamis ráksalátaAlexa Christihttp://www.blogger.com/profile/09171287840826936249noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-2066710555082203302.post-7316468462846351062020-08-08T22:54:17.947+02:002020-08-08T22:54:17.947+02:00Citromlével és kaporral szoktam feltúrbózni..... Ú...Citromlével és kaporral szoktam feltúrbózni..... Úgy tényleg emlékeztet a rákpástétomra. Nagyon szeretjük. Első alkalommal, amikor készítettem, mindenkit sikerült "becsapnom".... Miután jól belaktak belőle, akkor árultam csak el, mit is ettek igazából.... 😂😉😂Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08336253946244939298noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066710555082203302.post-47051422962596108322011-12-03T13:02:09.108+01:002011-12-03T13:02:09.108+01:00Hú, ezekkel a finom sajtokkal biztos nagyon jó íze...Hú, ezekkel a finom sajtokkal biztos nagyon jó íze lett!Szemihttps://www.blogger.com/profile/06939943358902602529noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066710555082203302.post-31614319064815977612011-11-28T19:47:30.607+01:002011-11-28T19:47:30.607+01:00Ez nagyon finom lehet. Egyszer készítettem ilyesmi...Ez nagyon finom lehet. Egyszer készítettem ilyesmit, csak sonkát is tettem bele, szintén a meglévő alapanyagok hasznosítása céljából.:)sedithhttps://www.blogger.com/profile/14172948031419198443noreply@blogger.com