tag:blogger.com,1999:blog-2066710555082203302.post6207384800592089675..comments2024-03-29T11:32:18.732+01:00Comments on Nem vagyok mesterszakács: Kemencében sült kovászos kenyér – „végre valahára olyan kenyeret tudtam sütni, amire már régóta vágytam”Alexa Christihttp://www.blogger.com/profile/09171287840826936249noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-2066710555082203302.post-34656316194679133952012-07-17T22:39:41.770+02:002012-07-17T22:39:41.770+02:00Inkább marketing -kedvű pékségeket ismerek (pl. Li...Inkább marketing -kedvű pékségeket ismerek (pl. Lipóti), ahol a maszlag terítése folyik tradicionális értékek visszahozása címén...<br />Itt Budapesten kétféle péktermék van: az olcsó, ehetetlen, meg a szinte megfizethetetlenül drága, a budai zöldövezeti nagyterepjárós/vuittontáskás áldozatoknak.<br />A kettő közti ritka átmenetet leginkább a Brunch termékei között lehet felfedezni.Hapcihttps://www.blogger.com/profile/04157901516540573239noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066710555082203302.post-68630529276889093312012-07-16T20:30:01.986+02:002012-07-16T20:30:01.986+02:00Ha ismersz vállalkozókedvű pékséget, én állok eléb...Ha ismersz vállalkozókedvű pékséget, én állok elébe! :)Alexa Christihttps://www.blogger.com/profile/09171287840826936249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066710555082203302.post-43337849675187645542012-07-16T12:59:47.924+02:002012-07-16T12:59:47.924+02:00Jó lenne, ha nemcsak a blogokon, hanem a boltokban...Jó lenne, ha nemcsak a blogokon, hanem a boltokban is terjednének a hagyományos technológiával készített kenyerek...Hapcihttps://www.blogger.com/profile/04157901516540573239noreply@blogger.com