tag:blogger.com,1999:blog-2066710555082203302.post6725567641015145704..comments2024-03-29T11:32:18.732+01:00Comments on Nem vagyok mesterszakács: Teljes kiőrlésű angol muffin (reggeli zsemle)Alexa Christihttp://www.blogger.com/profile/09171287840826936249noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-2066710555082203302.post-10465133905840858702020-01-18T22:30:54.979+01:002020-01-18T22:30:54.979+01:00Igen jó a víz arány... megdolgozva ettől lesz szel...Igen jó a víz arány... megdolgozva ettől lesz szellős, lyukacsos a zsemle, hasonlóan a kovászos kenyér készítésénél. Köszönjük a receptet!.ördöggörcshttps://www.blogger.com/profile/12736450876529145663noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066710555082203302.post-79964780160648949062015-02-16T12:51:45.064+01:002015-02-16T12:51:45.064+01:00Biztos jók az arányok? Ennyi viz 30 dkg liszthez? ...Biztos jók az arányok? Ennyi viz 30 dkg liszthez? értem én hogy minden liszt másfajta, de ez igy egy nokedli tészta...és bármennyire is gyurom nem lesz jobb..esofelhocskehttps://www.blogger.com/profile/09752166638447109819noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066710555082203302.post-36428276265124281722014-03-12T13:46:43.870+01:002014-03-12T13:46:43.870+01:00Köszönöm a receptet!
Most csinálom harmadszor, én...Köszönöm a receptet! <br />Most csinálom harmadszor, én a teljes kiőrlésű zsemléket sütöm, 150 gr. teljes kiőrlésű tönköly lisztből és 150 gr. teljes kiőrlésű tönköly rétes lisztből sütöttem, és cukor helyett agave szirupot raktam hozzá. (Sajnos cukorbeteg vagyok.) Nekem sóból elég az egy teás kanál, de ez ízlés dolga. Mivel csak napi egy zsömlét ehetek a felét lefagyasztom, és pár nap múlva frissen sütöm. Valószínű, hogy még nagyon sokszor megcsinálom. Mindenkinek csak ajánlani tudom!<br />Palánkai Ernőné (Klári)noreply@blogger.com