tag:blogger.com,1999:blog-2066710555082203302.post7465251200539460669..comments2024-03-19T16:57:20.657+01:00Comments on Nem vagyok mesterszakács: Fish & chipsAlexa Christihttp://www.blogger.com/profile/09171287840826936249noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-2066710555082203302.post-54433658351543067702011-12-13T16:16:34.615+01:002011-12-13T16:16:34.615+01:00Attól mert két időrészletben sütik, (hogy ropogósa...Attól mert két időrészletben sütik, (hogy ropogósabb legyen) attól még ez egy egyszerű hasáb krumpli. <br />Én meg a szalmakrumpli csipegetést néztem volna meg a hajógyár lépcsőjén ... :D<br /><br />Nyugodtan nézz utána. Én ezt tettem. :)<br /><br />Nyilván egyikünk sem volt ott, és még jó páran, akik elmélkedtek már a fish & chipsről! :))Alexa Christihttps://www.blogger.com/profile/09171287840826936249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066710555082203302.post-63706654147810139482011-12-13T16:06:55.323+01:002011-12-13T16:06:55.323+01:00aha, azt a kétszersült kolompírt megnéztem volna ,...aha, azt a kétszersült kolompírt megnéztem volna , hogy eszik kézzel-lábbal újságpapírból :-)pupahttps://www.blogger.com/profile/14938827862767768801noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066710555082203302.post-39131516293615992072011-12-13T13:58:13.092+01:002011-12-13T13:58:13.092+01:00Pupa: Azért jobb, mert eredetileg kétszer sült kru...Pupa: Azért jobb, mert eredetileg kétszer sült krumplival találták fel. A szalmakrumplit már az evolúció hozta ... :))<br /><br />Én legalábbis így tudom! :DAlexa Christihttps://www.blogger.com/profile/09171287840826936249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066710555082203302.post-58365796888473468102011-12-13T13:51:17.232+01:002011-12-13T13:51:17.232+01:00Húúú, de jó!
Így ezzel a krumplival lehet jobb, m...Húúú, de jó!<br />Így ezzel a krumplival lehet jobb, mint az eredeti szalma-burgonyával.<br />Halra mindiíg vevő vagyok :-)pupahttps://www.blogger.com/profile/14938827862767768801noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066710555082203302.post-7249756594946992172011-12-13T12:06:05.250+01:002011-12-13T12:06:05.250+01:00Éva:
Itt számtalan sajtos tölteléket találsz, min...Éva:<br /><br />Itt számtalan sajtos tölteléket találsz, mind nagyszerű akkor is, ha nem bundázod végül:<br /><br />http://nemvagyokmesterszakacs.blogspot.com/2011/12/nem-vagyok-mesterszakacs.html<br /><br />Az, hogy ne folyjon ki a töltelék, az a göngyölésen múlik, ez a módszer elég biztonságos, de 1000%-os garancia nincsen ...<br /><br />http://nemvagyokmesterszakacs.blogspot.com/2011/12/negyfele-sajttal-toltott-csirkemell.html<br /><br />Lehet, hogy éppen ezt a verziót láttad, azért linkelem:<br /><br />http://nemvagyokmesterszakacs.blogspot.com/2011/01/toltott-csirkecomb-es-gongyolt.html<br /><br />... ezeket gondolom. :))<br /><br />Örülök, hogy rám találtál! :)Alexa Christihttps://www.blogger.com/profile/09171287840826936249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066710555082203302.post-308517257654382962011-12-13T11:52:48.744+01:002011-12-13T11:52:48.744+01:00Most találtam a blogodra, elképesztő ételek vannak...Most találtam a blogodra, elképesztő ételek vannak itt, profi fotókkal! Én göngyölt csirkét szeretnék karácsonyra, sajtos töltelékkel, de sütőben sütve, nem rántva. Tartok attól. hogy kifolyik a sajt. Te ezt milyen sajtból ajánlanád? A mozzarellás töltelékedet láttam, valami másból esetleg?Évanoreply@blogger.com