tag:blogger.com,1999:blog-2066710555082203302.post8222530784483370948..comments2024-03-19T16:57:20.657+01:00Comments on Nem vagyok mesterszakács: Variációk egy témára: pisztrángtatár rozscipóbanAlexa Christihttp://www.blogger.com/profile/09171287840826936249noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-2066710555082203302.post-47303457432634393592011-05-16T18:29:38.583+02:002011-05-16T18:29:38.583+02:00Hobbiszakács: Igen...van a kombi mikrómban "q...Hobbiszakács: Igen...van a kombi mikrómban "quick" üzemmód, itt szoktam átpirítani a pésütiket, mert úgy a legfinomabbak! :) Ez a kompozícó is a Magyar Konyhának készült, reggel frissen vettem a kis cipót a nagy műhöz. Még meleg volt...:))Alexa Christihttps://www.blogger.com/profile/09171287840826936249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066710555082203302.post-31184440464243087132011-05-16T17:29:41.920+02:002011-05-16T17:29:41.920+02:00Mmmmmm... és ha még a friss zsömlét előtte 220 fok...Mmmmmm... és ha még a friss zsömlét előtte 220 fokos sütőben icipicit újrapirítod, csak annyira, hogy a közepe jó meleg legyen... Mmmm...Hobbiszakácshttp://hobbiszakacs.blog.hunoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066710555082203302.post-89728052391428160742011-05-15T19:44:52.481+02:002011-05-15T19:44:52.481+02:00Szívesen lettem volna én is haszonélvező!:-)Nagyon...Szívesen lettem volna én is haszonélvező!:-)Nagyon, nagyon finom lehet!Nellihttps://www.blogger.com/profile/02494869375382787063noreply@blogger.com