tag:blogger.com,1999:blog-2066710555082203302.post2329657800037248745..comments2024-03-19T16:57:20.657+01:00Comments on Nem vagyok mesterszakács: Pörköltek továbbhasznosítása, pörkölt maradékok újrahasznosításaAlexa Christihttp://www.blogger.com/profile/09171287840826936249noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-2066710555082203302.post-23848047231925716772013-02-07T17:03:56.806+01:002013-02-07T17:03:56.806+01:00Nem tudok keveset főzni azaz nem tudom felmérni ki...Nem tudok keveset főzni azaz nem tudom felmérni ki mennyit eszik.vagy olyan rossz ,hogy sok marad,vagy elfűszerezem.....ÉS AKKOR alkot a zember. Sokat tanultam tőled, fogom csinálni.Nálam megy a palacsinta torta is.Pl:Pörköltet ledarálom a tésztába,paprikás csirke töltelék.Tehát egy palacsinta,paprikás csirke,palacsinta ,reszelt sajt ,újra palacsinta, fűszeres (tetszés szerint)kefir,palacsinta ,paprikás csirke....több emelet bízva bízok,hogy elfogy HA NEM, Matyi eledel (szálkás tacsi Ő kegyelmessége ,aki imádja a főztömet.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01257370042888387302noreply@blogger.com