tag:blogger.com,1999:blog-2066710555082203302.post6497448678799033049..comments2024-03-29T11:32:18.732+01:00Comments on Nem vagyok mesterszakács: TatárbifsztekAlexa Christihttp://www.blogger.com/profile/09171287840826936249noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-2066710555082203302.post-60509282371504586862013-01-03T08:43:28.141+01:002013-01-03T08:43:28.141+01:00Boldog új évet Kriszta!
Köszönöm az eredeti tatár-...Boldog új évet Kriszta!<br />Köszönöm az eredeti tatár-receptet, de azt hiszem, maradok a magyar változatnál:)))(Azt sem eszem sűrűn...)<br />A kenyered pedig egy csoda!<br />És hogy az előttem szólóhoz is megjegyzést fűzzek: az én egyik kedves barátnőm, aki szintén debreceni mesélte, hogy náluk is az apró töltelék dívik a töltött káposztánál, szinte művészi tökélyre fejlesztették az asszonyok az apró húsgombóc készítést és a káposztalevélbe tekerését. Komoly kihívást jelent még ma is egy fiatalasszonynak e művelet elvégzése!Bodzás Vendégházhttps://www.blogger.com/profile/12989771635882846718noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066710555082203302.post-64473021010277070922012-12-29T09:05:37.342+01:002012-12-29T09:05:37.342+01:00A magyar konyha viszonylag (és tényleg) szűk "...A magyar konyha viszonylag (és tényleg) szűk "fűszerskálájába" talán a babérlevél is belefér.<br /><br />A töltöttkáposzta megér egy misét :-) Egyszer volt alkalmam Kárpátokon-túlit enni. Aprók, egy falásra valók, és rendkívül zamatosak-ízletesek voltak.Hobbiszakácshttp://hobbiszakacs.blog.hunoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066710555082203302.post-2567375722849090952012-12-26T21:51:00.013+01:002012-12-26T21:51:00.013+01:00:) Szerintem, a nemzetközi konyhát, alapanyagokat ...:) Szerintem, a nemzetközi konyhát, alapanyagokat tekintve egészen kézenfekvő az összetétel, semmi extra. Ahogyan a magyar változat is hűen tükrözi a magyar konyha által általában használt szűk fűszerösszetételt. Pirospaprika, só, bors, mustár. <br />A töltött káposzta zseniális hagyományosan, a tatárbifsztek pedig mivel nem hagyományosan magyar étel, érdemes kipróbálni az "eredetit". :)<br /><br />Ha elkészíted Krisz, gondolj rám! :)<br /><br />Alexa Christihttps://www.blogger.com/profile/09171287840826936249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066710555082203302.post-15270107366172055752012-12-26T11:35:40.878+01:002012-12-26T11:35:40.878+01:00Érdekes az összetétele, szívesen megkóstolnám. Én ...Érdekes az összetétele, szívesen megkóstolnám. Én is szoktam tatárt készíteni, de a hagyományos módon. Nagyon gusztusos tálalás! Az a pirult házi kenyér! Hm, látványnak is lenyűgöző...Blogkonyhahttps://www.blogger.com/profile/18112210018042509346noreply@blogger.com