Oldalak

2011. április 2., szombat

Vajas omlett tejszínes-fokhagymás spenóttal töltve, roqueforttal



Néha olyan nagyon egyszerű valami igazán finomat és különlegeset összeütni. Az egyben sült szűzpecsenyéhez készített fokhagymás spenótból egy kanálnyit félretettem magamnak, kifejezetten valamilyen reggeli ételhez.

Amikor eljött a reggel, már csak a „körítést” kellett kitalálnom. Lassan, vajon sült omlett mellett döntöttem, de még volt egy hangyányi hiányérzetem. Valamilyen sajt még kívánkozott hozzá. Eszembe jutott, hogy van korábbról egy egészen kicsi darabak roquefort sajtom, amit érlelek már egy ideje. Ebből reszeltem rá mielőtt felgöngyöltem, és amikor kitálaltam.

Talált, süllyedt, nagyszerű reggelit készítettem magamnak. Csodásan indult a napom. Biztos, hogy megismétlem.











5 megjegyzés:

  1. Ez aztán a reggelinek való!!

    VálaszTörlés
  2. Ez jó lett volna nekem reggel!

    VálaszTörlés
  3. Tegnap ide már nem írtam - de úgyis tudod, hogy nekem is jöhet :-)
    Most, reggel még inkább kívánatos :-)))

    VálaszTörlés
  4. Mormogi Papa: ...igen, már amikor készítettem is gondoltam Rád! :)
    A gyomrom az utolsó volt, mely a (z érzék)szerveim közül jól lakott ettől az egyszerű ételtől. :)

    VálaszTörlés