Ez a szendvicskrém egy igazi vitaminbomba! Nagyon finomnak
is kell lennie, hiszen én megrögzött húsimádó vagyok, így csakis és kizárólag
ultra finom húsmentes ételeket vagyok hajlandó magamhoz venni. J
A recept roppan egyszerű, és nagyon időszerű, hiszen még
tombol a medvehagyma szezon, így minden alkalmat és lehetőséget meg kell
ragadni a felhasználásához!
Hozzávalók:
1 avokádó héja lehúzva, kimagozva, darabolva
½ fej édes hagyma finomra vágva
2 evőkanál vékony csíkokra vágott medvehagyma
2 evőkanál sajtkrém (én Philadelphia párti vagyok)
1 evőkanál frissen facsart citromlé
Himalája só, frissen őrölt bors
A hozzávalókat összekevertem, turmixoltam, tálalás előtt
behűtöttem.
Normandiai kovászos cipómból szelt, grillen pirított
kenyércikkekkel tálaltam fel. J
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése