Télidőben nagyszerű vitaminforrás, ha sok káposztát eszünk.
Szezonális zöldség, akár frissen, akár savanyítva kerül az ételbe.
Ahogyan beköszönt az ősz, én máris kezdem megkívánni a
káposztás ételeket, úgyhogy arra gondoltam, hogy összesítem a „lehetőségeket”! J
Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.
VálaszTörlésLegutóbb be kellett írnom valami képen olvasható olvashatatlan jelsort bizonyítandó, hogy nem vagyok robot.
VálaszTörlésA fenti "komment" viszont átcsúszott… Pedig - még az érthetetlen fordítástól eltekintve is - roppant gyanús. HA valaki (?) ennyire nem tud magyarul, honnan veszi, hogy…
Üdv - egy káposztakedvelő nem nyuszi :-)))
Töröltem ... :)
TörlésMár egy ideje nem jöttek hasonlók, vagy nem vettem észre ...