Pizza a'la carte: dupla hagymás és szalonnás pizza extra chorizóval
Pizza a’la carte: erdészlepény gombával, tükörtojással, iberico chorizoval
Pizza a’la carte: őszi gombás pizza brie-vel
Kívánság pizza lepény csípőskolbásszal, vargányával, rókagombával, brie-vel, és még sok minden mással
Csupa dupla – sajttal töltött szélű – pizza
Legújabb pizza variációm: mozzarellával töltött szélű színes pizzák illatos-zöldfűszeres paradicsomszósszal, részletes leírással
A Nem vagyok mesterszakács receptválogatás fejezeteit itt gyűjtöm.
Pizzagyűjteményembe itt nyerhetsz betekintést.
Bele kell húznom, nagyon alakulnak a pizzáid ... ;-)
VálaszTörlésPupa: Tudod, igyekszem a pizzát és a házi kovászos kenyeret is megsütni konyhai körülmények között úgy, mintha kemencében sült volna ... :)
VálaszTörlésA gyakorlat teszi a mestert, ezért folyamatosan gyakorolok! Úgyhogy jogos, ha alakulnak ... ;)
Szerencsére az olvasók is folyamatosan visszajelzéssel élnek, hogy náluk is működik! Úgyhogy a cél és az eszköz is rendben van! :))
Szuper ajánlat megint! Boldog Új Évet kívánok!
VálaszTörlésElőző életedben nem olasz pizzasütő voltál?
VálaszTörlésBUÉK!