Amikor a 10 legjobb receptem legutóbbi válogatását közzétettem
a legjobb szendvicskrémekről, egy kedves gasztroblogger társam/olvasóm azt
mondta, hogy mind nagyszerű, de náluk az egyik kedvenc szendvicskrém a
tonhalkrém/tonhalpástétom.
Persze akkor már csőre töltve készültem a kedvenc halas
szendvicsek és szendvicskrémek bemutatására, hiszen ezek minden körülmények
között megérnek egy külön fejezetet. Egyszerűek, rettentően finomak és
nagyszerűek, színesek és egészségesek.
A szilvásváradi kályhában sült pisztrángból készült
szendvicsekhez, szendvicskrémekhez, haltatárokhoz különösen érzékeny szálak
fűznek, hiszen jómagam voltam , aki ebből a nagyszerű alapanyagból elsőként készételt
készítettem.
Nem sokkal a felfedezésem előtt kezdte a Sáfrány halfüstölő
sütni ezt a fajta pisztrángot, megkóstoltam, és nálam azonnal győzött. Az
általam elsőként, ebből az alapanyagból készült pisztrángtatár meg is jelent a
Magyar Konyha múlt év májusi számában.
Azóta számtalan elsőrangú étterem, delikatesz bolt, reggeliző
forgalmazza és használja a Sáfrány halfüstölő kiváló termékeit. Köztük az egyik
legnagyszerűbb, azóta is a kályhában sült pisztráng.
A ráadás bejegyzésben, a 11.-ben pedig a kályhában sült pisztrángól és feldolgozásáról osztok meg hasznos információkat az érdeklődőkkel.
A ráadás bejegyzésben, a 11.-ben pedig a kályhában sült pisztrángól és feldolgozásáról osztok meg hasznos információkat az érdeklődőkkel.
A hosszas bevezető után pedig következzenek maguk a
szendvicsek, haltatárok és szendvicskrémek, hiszen itt és most övék a főszerep! :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése