Pofonegyszerű recept, nagyszerű, színes és egészséges
alapanyagokból akár diétázók számára is!
Jó példa arra, hogy szénhidrátszegényen is lehet ínyenc
módra étkezni. Ez esetben az ízek telítenek, néhány falat kapros mascarpone-
krémmel töltött, főtt tojás-uborka ágyra ültetett füstölt lazacringli nagyszerű
és könnyű vacsorafogás.
Kapros-mascarpone krém:
Finomra vágott édes olasz hagymát és kaprot kevertem el
csipet sóval a natúr mascarponéban.
Töltött-füstölt lazacringli:
A füstölt lazacszeleteket 30 mm széles csíkokra vágtam és
gyűrűt formáztam belőle, majd megtöltöttem a kapros mascarpone krémmel.
Kígyóuborkát és keményre főzött tojást sréhen szeleteltem,
majd kicsit eltolva egymásra fektettem és ráültettem egy-egy lazacringlit.
Vékonyra szelt negyed citromcikkel és kaporrügyekkel
díszítettem. Csodás – ízletes, színes és könnyű – vacsora volt. Az ünnepi
előételtálról sem hiányozhat.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése