Ki másnak is készíthettem volna ezt a gazdag szendvicset,
mint saját részre! J
Amikor kisültek a bagelek, mindenkinek választottam egy-egy,
a szendvicséhez, reggelijéhez illő szórással készült bagelt:
A férjem kontinentális amerikai reggelijét már bemutattam:
Amerikai
kontinentális reggeli - bagellel
Magamnak a vegyes magvakkal szórt bagelt halásztam ki a
kupacból. Úgy gondoltam, hogy a leggazdagabb szendvicshez, a leggazdagabb
szórás dukál! J
Olívaolajon, felezett fokhagyma gerezdekkel párolt spenótot
készítettem 10 dkg bébi spenótból. Addig pároltam, míg minden leve elpárolgott.
Bacont sütöttem ropogósra.
Két tojásból, formában tükörtojást sütöttem úgy, hogy a
forró zsiradékkal locsolgattam a tetejét, hogy a színén is megkeményedjen a fehérje,
de a sárgája folyjon. (Az utolsó fázisról már nem készült kép.)
Paradicsomot szeleteltem és előkészítettem egy nagy szelet
cheddar sajtot.
A bagelt kettévágtam és az egyik felét megkentem Philadelphia
sajttal. Erre halmoztam a fokhagymás spenótot. Erre következtek a paradicsom
karikák, majd a sült tojás, a sajt és a bacon. Végül befedtem a tetejével.
Szenzációs szín, íz, formai összhang kerekedett belőle. Szó
szerint! J
Alexa !
VálaszTörlésLehet, hogy butácska a kérdés, de ennek a bagelnek az alja is lukas?? Hogy töltöd meg úgy, hogy ne préselődjön ki a cucc az alsó lukacskán ??
Nem butácska a kérdés, de lyukas a zsemle és mégsem folyik ki semmi! :)
Törlés