Oldalak

2014. február 13., csütörtök

Francia croissant reggeli tükörtojással




Nem kell mindig ragaszkodni, a már megszokott formációkhoz. Egy-egy reggelit feldobhatunk úgy is, ha a kellékeket másképpen rendezzük el, mondjuk, szendvicset készítünk belőle. J

A croissant nem kifejezetten édes és nem kifejezetten sós, így kiváló édes és sós kiegészítők alapjaként, vagy kísérőjeként. Franciaországban számtalanféle szendvicset készítenek belőle, igazi ínyenc fogás!

Én most egy egyszerű reggeli kompozíciót hoztam létre, melynek hozzávalói a croissant, kiváló minőségű vaj, ha hozzáférünk, akkor normandiai, egy szelet francia ementáli sajt, némi jégsaláta és egy ovális formában, lassant sült tükörtojás, amit snidling morzsákkal szórtam meg.


Valentin napra kifejezetten ajánlom ezt a szendvicset, tessék csak elképzelni, amikor a szerelmespár egyszerre harap bele a szendvicse közepébe … J



Croissant receptjeimet itt összegeztem:



Ennyi! J


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése