Melegen, képes vagyok köret nélkül is magamévá tenni a grillcsirke adagomat. Ilyenkor főleg a csontos részeket szeretem elcuppogtatni, ehhez maximum anyósom isteni, ropogós csemegeuborkájából szedek mellé.
A
maradék húsosabb részek pedig kiválóak salátába, szendvicsbe hidegen is.Most salátát készítettem belőle, nem is akár milyet.
Olasz saláta keverék, koktélparadicsom, fürjtojás és hideg
grillcsirke mell és combfilé kockák. A salátaalapot sötét balzsamecettel
meglocsoltam, így tökéletesítettem a csirkehúsos salátámat.
Késői reggelinek, könnyű ebédnek és vacsorának is tökéletes!
Jó étvágyat kívánok hozzá! J
Grillcsirkét többféleképpen is szoktam készíteni, itt hozzá
egy kis segítség:
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése