Nyáron (tavasszal) bármelyik étkezésre megállja a helyét. Íz és
színorgia a súlyos kalóriák helyett. Igazából
semmi extra. Csak jól néz ki, és állati finom! J
3 szelet bacon
5 szál zöld spárga
3 dkg francia ementáli reszelve
3 tanyasi tojás
1 evőkanál habtejszín
2 dkg vaj
frissen őrölt Himalája só és zöld bors
A vajon ropogósra sütöttem a bacont, majd kicsit
átpirítottam benne a zsenge zöld spárgát. Mindkettőt félretettem. A tojást
elhabartam a tejszínnel és egy kis sóval.
Omlettet készítettem, majd mielőtt egészen megszilárdult
volna először a sajttal szórtam meg, majd ráfektettem a bacont és spárgát és
félig feltekertem.
Frissen őrölt zöld borssal fűszereztem és feltálaltam.
Ennyi! J
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése