Oldalak

2014. november 13., csütörtök

Ínyenc mártás - hamburgerbe, rántott húshoz, halhoz, szendvicsbe



A napokban kétszer is készült, gondoltam közkinccsé teszem.

Nem kell nagy dologra gondolni, amolyan rusztikus tartármártás ez, de annyira bejött nekünk, hogy felvettük a mézes – mustáros szósz és az aioli mellé a kedvenc mártások közé.

Először rántott hús mellé kevertem egy adagot, utána egyértelmű volt, hogy a libamájas deluxe hamburgerbe is ez a mártás kerül. A hamburgert is hamarosan bemutatom.

Hozzávalók:

2 evőkanál tejföl
1 csapott evőkanál porcukor
1.5 evőkanál dijoni mustár
1 teáskanál frissen facsart citromlé
1 zöldhagyma vékony karikára vágva
2 csemegeuborka apróra összevágva
frissen őrölt színes bors


Minden összetevőt összekevertem és behűtöttem fogyasztás előtt. 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése