Serfőző kedvence - kapros juhtúróval töltött karaj és más finomságok házi morzsás bundában
Bőrös sertés vagy malackaraj mandarinos- fűszeres olívaolaj pácban, cserépben sütve
Színes húsnyársak télidőben is: fűszeres tarja falatok fahéjas szilvával és más finomságokkal
Frissen sült karaj színes zöldségekkel, sajttal, vajas-petrezselymes krumpliágyon, cserépben sütve
Szaftos és ropogós: disznótoros – hurka, kolbász - cserépben sütve
Cigánypecsenye héjas krumplival és kétféle hagymával cserépben sütve
Malaccsülök pékné módra - cserépben sütve - almás-tejszínes tormamártással
A Nem vagyok mesterszakács receptválogatás fejezeteit itt gyűjtöm.
nagyon nagyon gyönyörűek a képek és jók a kaját,ahogy az előzőek is!!!!!
VálaszTörlésolyat hogy cigánypecsenye nem szabadna leírni, mert az többszázéves elnyomásunkra utal!!!
VálaszTörlésoffenzívnek találom, kérem hogy változtassa meg romapecsenyére!
http://romane-than.mindenkilapja.hu/
TörlésKöszönöm a linket ! A történelmi kitekintés (még nem értem a végére :-) különösen érdekes.
TörlésEgyébként meg Shakespeare-rel értek egyet :-)
"A rózsa épp' oly illatos marad akármi néven..."