Egy kicsit összetörtem, mire hazahoztam a piacról, pedig annyira, üde, annyira szép! (Több kiló kocsonyahús, 6 kilónyi kapirgálós tyúk, zöldségek és káposzták nyomták a szatyromat:)
Igen, késői laskagomba. Olyan az íze, mint a borjúhúsé. Úgyhogy holnap bécsi szelet lesz belőle! ... :))
Nem a nehézségi fok, hanem az aktualitás miatt készítettem bejegyzést róla. Bár ínséges gombaszezon volt az idén, hétről hétre kapok gombát a debreceni piacon.
A múlt héten erdei csiperkét (a belőle készült levest még nem posztoltam) és gyűrűs tuskógombát is kaptam. A gyűrűs tuskógombát pestos tagliatellével tálaltam fel.
Köszönöm, akik velem játszottak, itt is és a facebookon is! :)
Laskagomba. Kíváncsi vagyok mit varázsolsz belőle. :)
VálaszTörlésPetra: Még nem nyilatkozom, majd végül elárulom, miért! :))
VálaszTörlésNagyon finomat készítsél!:)
VálaszTörlésVajon honnan jön a laskagomba név? Hm... kérdem én, aki laskának nevezem a pappardellét.
VálaszTörlésMost laskaőrület van nálunk is!De gyönyörűek ezek a gombák!Kíváncsi vagyok mit készítesz belőle!:-)Játék?Én lemaradtam!:-(
VálaszTörlés