Szenvedélyesen szeretek enni, főzni és utazni. Egy ideje itt írok ezekről a szenvedélyekről ...

2011. november 25., péntek

Jó estét! Csak egy kép, no de mi van a képen?






Egy kicsit összetörtem, mire hazahoztam a piacról, pedig annyira, üde, annyira szép! (Több kiló kocsonyahús, 6 kilónyi kapirgálós tyúk, zöldségek és káposzták nyomták a szatyromat:)

Igen, késői laskagomba. Olyan az íze, mint a borjúhúsé. Úgyhogy holnap bécsi szelet lesz belőle! ... :))

Nem a nehézségi fok, hanem az aktualitás miatt készítettem bejegyzést róla. Bár ínséges gombaszezon volt az idén, hétről hétre kapok gombát a debreceni piacon.

A múlt héten erdei csiperkét (a belőle készült levest még nem posztoltam) és gyűrűs tuskógombát is kaptam. A gyűrűs tuskógombát pestos tagliatellével tálaltam fel.

Köszönöm, akik velem játszottak, itt is és a facebookon is! :)


5 megjegyzés:

  1. Laskagomba. Kíváncsi vagyok mit varázsolsz belőle. :)

    VálaszTörlés
  2. Petra: Még nem nyilatkozom, majd végül elárulom, miért! :))

    VálaszTörlés
  3. Nagyon finomat készítsél!:)

    VálaszTörlés
  4. Vajon honnan jön a laskagomba név? Hm... kérdem én, aki laskának nevezem a pappardellét.

    VálaszTörlés
  5. Most laskaőrület van nálunk is!De gyönyörűek ezek a gombák!Kíváncsi vagyok mit készítesz belőle!:-)Játék?Én lemaradtam!:-(

    VálaszTörlés

Related Posts with Thumbnails