Túl sok mindent nem tudok mondani azzal kapcsolatban, hogyan
jött, hogy zöldfűszeres kecskesajtkrémet készítsek, egyszerűen volt 10 dkg
lágy, natúr kecskesajtom, egy rúd frissen sült, ropogós héjú mediterrán
kenyerem és a kaspóban sok-sok zöldfűszerem … J
Hozzávalók:
10 dkg lágy, natúr kecskesajt
1 kis csokor zöldfűszer levelei összevágva (oregánó,
rozmaring, zsálya, kakukkfű)
2 gerezd fokhagyma
1 evőkanál nagyon finomra vágott édes hagyma
1 evőkanál finomra vágott zöldhagyma szár vagy snidling
frissen őrölt Himalája só
frissen őrölt színes bors
A hozzávalókat alaposan összekevertem és tálalás előtt legalább 2 órán át hűtőben tároltam.
Egyszerűen friss kenyérre kenve, vagy szendvics alapnak,
melegszendvicshez, illetve töltelékként is kiválóan hasznosítható! J
Nahát! Boursin... NAyon szeretem :-)))
VálaszTörlésNem csodálom! Nagyon finom! :)
Törlés