Szenvedélyesen szeretek enni, főzni és utazni. Egy ideje itt írok ezekről a szenvedélyekről ...

2014. november 1., szombat

Zöldfűszeres kecskesajtkrém (Boursin)




Túl sok mindent nem tudok mondani azzal kapcsolatban, hogyan jött, hogy zöldfűszeres kecskesajtkrémet készítsek, egyszerűen volt 10 dkg lágy, natúr kecskesajtom, egy rúd frissen sült, ropogós héjú mediterrán kenyerem és a kaspóban sok-sok zöldfűszerem … J




Hozzávalók:

10 dkg lágy, natúr kecskesajt
1 kis csokor zöldfűszer levelei összevágva (oregánó, rozmaring, zsálya, kakukkfű)
2 gerezd fokhagyma
1 evőkanál nagyon finomra vágott édes hagyma
1 evőkanál finomra vágott zöldhagyma szár vagy snidling
frissen őrölt Himalája só

frissen őrölt színes bors




A hozzávalókat alaposan összekevertem és tálalás előtt legalább 2 órán át hűtőben tároltam.

Egyszerűen friss kenyérre kenve, vagy szendvics alapnak, melegszendvicshez, illetve töltelékként is kiválóan hasznosítható! J



2 megjegyzés:

Related Posts with Thumbnails