Oldalak

2011. december 15., csütörtök

Receptajánlataim szűzpecsenyére - karácsonyra, szilveszterre, vasárnapra, hétköznapra. 1 rész

A sertés szűzpecsenye az egyik legkedveltebb húsféle a családban. Az alábbi gyűjteményből kitűnik, hogy mindenféle ételt készítek belőle.
Szerencsére van jó forrásom, ahonnan jó minőségben és jó áron szerzem be. Érdemes utána nézni ilyen lehetőségnek, hiszen a brassóitól a gyrosig számtalan hétköznapi ételt, illetve különleges, ünnepi fogást is készíthetünk belőle. 
Az egyik legnagyszerűbb alapanyag, ha gyors és egyszerű ételfélét szeretnénk készíteni. 


Fűszeres szűzsteak egészben sült kacsamájjal, Tokaj-hegyaljai furmintban posírozott almával








Egészben sült sertés szűzpecsenye parmezános– oregánós tócsnival és fokhagymás spenóttal







Pikáns szűzérmék gorgonzola mártással, tagliatellével







Görögös szűzpecsenye csíkok oregánós-parmezános szendvicskenyérben, mézes-mustáros szósszal






Színes grillnyársak szűzpecsenyével, vajas-chilis kukoricával







Retro ételek kicsit másképp: színes, fűszeres brassói sertés szűzpecsenye





A sorozat fejezeteit itt gyűjtöm.

1 megjegyzés: