Oldalak

2011. december 28., szerda

Szilveszteri menüajánlat: előételek szendvics-köntösben 1. rész

Szendvicsvarázs: a klasszikusok








Mediterrán előétel - vagy vacsora - bivalymozzarellával, felizzoval, ibériai chorizóval, fürjtojással, házi kovászos kenyeremmel








Klasszikus szendvicsek chorizo szalámival, feketeerdei és pulykamell sonkával, lágy kecskesajtkrémmel, snidlinges tojáskrémmel








Magyaros crostinik majonézes padlizsánkrémmel, és enyhe körözöttel








Kalács kanapé meleg vargánya raguval, furmintban párolt, rozmaringos szilvával, hideg kacsamáj darabkákkal








Variációk egy témára: pisztrángtatár rozscipóban








Északi-tengeri füstölt lazacos és füstölt sprotnis szendvicsek friss tormás-snidlinges mascarpone krémmel valamint rusztikus tonhalkrém friss zöldségekkel






A Nem vagyok mesterszakács sorozat fejezeteit itt gyűjtöm.

3 megjegyzés:

  1. Máshol nem találtam helyet, így ide írom a véleményemet, mert egyszerűen nem akar "bent maradni"...

    Szóval gratulálok az oldalhoz és az ételekhez!
    Nagyszerű dolgokat készítesz és a fotók is nagyon jók, nem győzöm nézegetni a bejegyzéseket!
    Sajnálom hogy nem te vagy a szomszédom! =)

    További Jó Sütést-Főzést-Blogbejegyzést!

    Üdv
    Judit =)

    VálaszTörlés
  2. Kedves Judit!

    Szívből köszönöm, hogy "nem maradt benned"!... :)

    Természetesen az elsődleges az, hogy örömömet lelem a főzésben-evésben-mesélésben, hiszen enélkül nem készült volna 650 bejegyzésem röpke másfél év alatt, de ha nincs visszajelzés, akkor hiába pörög a látogató számláló, személytelen marad, az "elismerés".

    Köszönöm, hogy megírtad nekem, hogy nálam jártál, és, hogy jól érezted itt magad!

    Visszavárlak! :)

    VálaszTörlés
  3. Szia!

    Mindenképp "visszeső" látogató leszek, amíg végig nem nézek minden bejegyzést, az biztos. Néhány receptet tervezek kipróbálni, majd írok, hogy sikerültek.
    Másfél év alatt ennyi mindent sütni főzni.. ez aztán teljesítmény!

    Örülök hogy gyorsan válaszoltál és még mindig csak ámulo-bámulok az ételeken...

    Minden Jót!
    Üdv
    Judit =)

    VálaszTörlés