Oldalak

2012. január 17., kedd

Pörköltek továbbhasznosítása, pörkölt maradékok újrahasznosítása

Hortobágyi palacsinta - az "igazi"








Hortobágyi - szürkemarha - pásztorhús







Falusi kakaspörkölttel töltött palacsinta szaftjával







Tarhonyás hús borjúpörköltből







Maradék paprikás csirkemellel töltött palacsinta tejszínes-kakukkfüves kucsmagombával







Bográcsos babgulyás hortobágyi szürkemarha pörköltből (ropogóshéjú kovászos kenyeremmel)





A Nem vagyok mesterszakács receptválogatás fejezeteit itt gyűjtöm.

1 megjegyzés:

  1. Nem tudok keveset főzni azaz nem tudom felmérni ki mennyit eszik.vagy olyan rossz ,hogy sok marad,vagy elfűszerezem.....ÉS AKKOR alkot a zember. Sokat tanultam tőled, fogom csinálni.Nálam megy a palacsinta torta is.Pl:Pörköltet ledarálom a tésztába,paprikás csirke töltelék.Tehát egy palacsinta,paprikás csirke,palacsinta ,reszelt sajt ,újra palacsinta, fűszeres (tetszés szerint)kefir,palacsinta ,paprikás csirke....több emelet bízva bízok,hogy elfogy HA NEM, Matyi eledel (szálkás tacsi Ő kegyelmessége ,aki imádja a főztömet.

    VálaszTörlés