Oldalak

2012. március 18., vasárnap

Húsvéti menüajánlat: szaftos és ropogós sertéssültek – csülökből, karajból, tarjából, bőrös sertés és malackarajból


Három részben gyűjtöttem össze ajánlataimat a húsvéti menühöz, sertéshúsra. Jómagam még nem tudom, hogy melyik ropogós vagy szaftos pecsenyét készítem majd el a családnak, de egészen biztosan ezek közül kerül majd ki. Mostanában több válogatással igyekszem majd segíteni a húsvéti előkészületeket.
Legutóbb klasszikus hidegtálakra és ötletes reggelikre gyűjtöttem össze néhány ajánlatot, húsvétra:

Húsvéti menüajánlat: klasszikus hidegtálak – töltött húsok, sonkatekercs és töltött tojás variációk, majonézes saláták


Húsvéti menüajánlat: ötletes, tartalmas reggelik - angol muffinban, ropogós zsömlében, házi kenyérrel



Érdemes hozzám rendszeresen benézni, hiszen számtalan húsvéti ajánlattal jelentkezem még.
Közben természetesen bemutatom a mostanában, nálam készült finomságokat is. Ígérem, újszerű és változatos kínálattal szolgálok a jövőben is!


Fűszeres frissen sült karaj, lila és póréhagymával, zöldpaprikával, paradicsommal, bacon szalonnával, és vegyes sajttal sütve







Frissen sült karaj színes zöldségekkel, sajttal, vajas-petrezselymes krumpliágyon, cserépben sütve







Hétvégi menüajánlat: mézes-mustáros fűszerpáccal grillezett tarja többféle sajttal és hagymával sütve, krumpliágyon, sütőben







Sajttal töltött karaj szeletek bacon kabátban vajas, friss kakukkfüves krumpliágyon







Mézes-fűszeres pácban sült ropogós sertéscsülök magos mustáros-hagymás cikkburgonyával







Bőrös sertés vagy malackaraj mandarinos- fűszeres olívaolaj pácban, cserépben sütve







Aszalt szilvás-almás- szalonnás káposztaágyon sült ropogós csülök





A Nem vagyok mesterszakács receptválogatás fejezeteit itt gyűjtöm.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése