Oldalak

2011. július 1., péntek

Rendhagyó krémlevesek

Hoztam néhány nagyon finom krémlevest korábbi receptjeim közül. Nem szokványosak, hiszen számomra a krémleves az elegáns levesek kategóriájába tartozik, így szeretem mindig megadni a módját.

Mégis maradnak ezek a levesek nálam a ripsz-ropsz kategóriában, hiszen az elkészítésük lényegesen kevesebb időt és fáradtságot kíván, mint mondjuk hagyományos leveseinké.

Érdemes kipróbálni őket, mert nálunk nagy sikert arattak.


Sáfrányos angol zeller-burgonya krémleves rozmaringos olívaolajban párolt lazaccal


2 megjegyzés:

  1. Szia! Nézz be hozzám, vár rád egy játék meghívás!

    VálaszTörlés
  2. Mindegyik fantasztikus:) főleg a lazacos, mindenképpen kipróbálom. Imádom a lazacot.

    VálaszTörlés