Oldalak

2012. március 23., péntek

Húsvéti menüajánlat: szaftos és ropogós sertéssültek – csülökből, karajból, tarjából, bőrös sertés és malackarajból 3.rész

 Két részben már megosztottam menüajánlataimat a témában:

Húsvéti menüajánlat: szaftos és ropogós sertéssültek – csülökből, karajból, tarjából, bőrös sertés és malackarajból


Húsvéti menüajánlat: szaftos és ropogós sertéssültek – csülökből, karajból, tarjából, bőrös sertés és malackarajból 2. rész


Természetesen a húsvéti receptajánlataimnak ezzel nincsen vége. Számtalan mostanában és a múlt években készült finomsággal fogok még kedvcsinálóként jelentkezni a húsvéti időszakra jellemző ételekkel.

Rozmaringos, fokhagymás bőrös karaj, vele sült almával, krumplival - Arista di maiale al forno – Toscana








Egyben sült „zsebes” tarja pecsenyeleves kukoricával, vajas-gyömbéres krumplipürével. Igazi vasárnapi ebéd!








Malaccsülök pékné módra - cserépben sütve - almás-tejszínes tormamártással







Parázson ropogósra sült pácolt malackaraj hamuban sült krumplival, pirított zöldségekkel (néhány tanáccsal grillezéshez)








Hétköznapi disznóságok: süldőcsászár-tekercs







Paraszt kolbásszal göngyölt sertéskaraj selymes-savanyú kucsmagomba főzelékkel, lecsópürével




A Nem vagyok mesterszakács receptválogatás fejezeteit itt gyűjtöm.

2 megjegyzés:

  1. Szerinted van hús-mennyország? Úgy képzelem, csupa ilyesmivel kényeztetnének... :)))

    VálaszTörlés