Húsvéti menüajánlat: szaftos és ropogós sertéssültek – csülökből, karajból, tarjából, bőrös sertés és malackarajból
Húsvéti menüajánlat: szaftos és ropogós sertéssültek – csülökből, karajból, tarjából, bőrös sertés és malackarajból 2. rész
Természetesen a húsvéti receptajánlataimnak ezzel nincsen vége. Számtalan mostanában és a múlt években készült finomsággal fogok még kedvcsinálóként jelentkezni a húsvéti időszakra jellemző ételekkel.
Rozmaringos, fokhagymás bőrös karaj, vele sült almával, krumplival - Arista di maiale al forno – Toscana
Egyben sült „zsebes” tarja pecsenyeleves kukoricával, vajas-gyömbéres krumplipürével. Igazi vasárnapi ebéd!
Malaccsülök pékné módra - cserépben sütve - almás-tejszínes tormamártással
Parázson ropogósra sült pácolt malackaraj hamuban sült krumplival, pirított zöldségekkel (néhány tanáccsal grillezéshez)
Hétköznapi disznóságok: süldőcsászár-tekercs
Paraszt kolbásszal göngyölt sertéskaraj selymes-savanyú kucsmagomba főzelékkel, lecsópürével
A Nem vagyok mesterszakács receptválogatás fejezeteit itt gyűjtöm.
Szerinted van hús-mennyország? Úgy képzelem, csupa ilyesmivel kényeztetnének... :)))
VálaszTörlés:) Szerintem van! Oda edzek! :)))
Törlés