Három részben gyűjtöttem össze ajánlataimat a húsvéti menühöz, sertéshúsra. Jómagam még nem tudom, hogy melyik ropogós vagy szaftos pecsenyét készítem majd el a családnak, de egészen biztosan ezek közül kerül majd ki. Mostanában több válogatással igyekszem majd segíteni a húsvéti előkészületeket.
Legutóbb klasszikus hidegtálakra és ötletes reggelikre gyűjtöttem össze néhány ajánlatot, húsvétra:
Húsvéti menüajánlat: klasszikus hidegtálak – töltött húsok, sonkatekercs és töltött tojás variációk, majonézes saláták
Húsvéti menüajánlat: ötletes, tartalmas reggelik - angol muffinban, ropogós zsömlében, házi kenyérrel
Érdemes hozzám rendszeresen benézni, hiszen számtalan húsvéti ajánlattal jelentkezem még.
Közben természetesen bemutatom a mostanában, nálam készült finomságokat is. Ígérem, újszerű és változatos kínálattal szolgálok a jövőben is!
Fűszeres frissen sült karaj, lila és póréhagymával, zöldpaprikával, paradicsommal, bacon szalonnával, és vegyes sajttal sütve
Frissen sült karaj színes zöldségekkel, sajttal, vajas-petrezselymes krumpliágyon, cserépben sütve
Hétvégi menüajánlat: mézes-mustáros fűszerpáccal grillezett tarja többféle sajttal és hagymával sütve, krumpliágyon, sütőben
Sajttal töltött karaj szeletek bacon kabátban vajas, friss kakukkfüves krumpliágyon
Mézes-fűszeres pácban sült ropogós sertéscsülök magos mustáros-hagymás cikkburgonyával
Bőrös sertés vagy malackaraj mandarinos- fűszeres olívaolaj pácban, cserépben sütve
Aszalt szilvás-almás- szalonnás káposztaágyon sült ropogós csülök
A Nem vagyok mesterszakács receptválogatás fejezeteit itt gyűjtöm.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése