Szenvedélyesen szeretek enni, főzni és utazni. Egy ideje itt írok ezekről a szenvedélyekről ...

2014. október 30., csütörtök

Tepertős – triplasajtos ropogós rúd





Talán még finomabb lett, mint a pogácsa, ugyanis a nem régen bemutatott tepertős – füstölt sajtos pogácsa tésztájából készült:



Amikor kiszúrtam a pogácsákat, akkor a lehulló tésztát kinyújtottam téglalap alakúra, megkentem tojásfehérjével, megszórtam durvára reszelt vörös cheddar és ementáli keverékével és sütőpapírral bélelt tepsire rendeztem.


190 C fokra előmelegített sütőben, úgy 15 percig sültek. 




Gyorsan elfogytak a ropogós sajtos rudak, a tepertő pedig tovább fokozta az íz orgiát! J


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts with Thumbnails