Nem szaporítom róla a szót, nagyon örültem a felkérésnek.
Nagyszerűen telt a beszélgetés és a fotózás, bár éppen
eléggé zajos és elfoglalt napjaimat éltem, így kicsit „nyűttebb” voltam a
szokásosnál …
A menün ez természetesen nem látszott meg, új és már bevált
receptekkel készültem:
Békebeli kovászos kenyerem
Mediterrán tepertőkrém
Rusztikus kolbászkrém
Mascarponés szárított paradicsomkrém
Aioli
Mentás-mézes-citromos limonádé
Már megkaptam a tiszteletpéldányokat, mondhatom, nem csak az
én jól sikerült receptjeimet mutatja be a Vidék íze júliusi száma, úgyhogy,
szerintem mindenképpen érdemes a bepillantásra.
Természetesen később közzéteszem a blogon is a recepteket,
ahogyan elnézem az időbeosztásomat, lehet, hogy ez szeptemberben lesz.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése