Szenvedélyesen szeretek enni, főzni és utazni. Egy ideje itt írok ezekről a szenvedélyekről ...

Utazás

Most, hogy csokorba szedtem, hogy merre is jártam már életemben, a világban, magam is elcsodálkoztam. Valahogyan olyan természetesnek tűnt, hogy sokat utazom, hiszen csak úgy jött magától.
Azért rendszereztem, mert sok élményt, tapasztalatot szeretnék megosztani másokkal, mind gasztronómiai, mind idegenforgalmi, mind személyes tekintetben. Mivel hogy magát a turizmust belülről is megismertem, az én utazási szokásaim - és nem vagyok ezzel egyedül a szakmámban - kicsit távolabb kerültek a tipikus utazási szokásoktól.
Így viszont szakmai és privát szemmel is véleményt alkothattam a világ számos országáról, az ott élő emberekről, kultúráról és gasztronómiáról.
A szakácsolvasókönyvemben is gyakoriak az utalások, a külföldön szerzett élményeimre.
Eldöntöttem, hogy találomra kiválasztott sorrendben feltöltöm ezt az oldalt a benyomásaimmal, élményeimmel, tapasztalataimmal, most már, mint magán és nem, mint szakember.

Ettől függetlenül követem a magyar turisztikai cégek aktuális kínálatait, így, ha valakinek kérdése merülne fel egy-egy úti céllal kapcsolatban, szívesen osztom meg véleményemet, tapasztalataimat vagy akár azt, hogy adott esetben hová forduljanak további utazási tanácsadásért vagy utazási szolgáltatásért.

Amerikai Egyesült államok
Andorra
Arab Emírségek
Ausztria
Bulgária
Ciprus
Csehország
Dominikai Köztársaság
Nagy Britannia
Egyiptom
Franciaország
Görögország és szigetvilága
Guadalope
Hollandia
Horvátország és szigetvilága
Hawaii szigetek
Izrael
Kína
Mexikó
Monaco
Németország
Olaszország és Szicília
Oroszország
Portugália
Románia
San Marino
Spanyolország és szigetvilága
Svájc
Szerbia
Szlovákia
Szlovénia
Thaiföld
Törökország
Tunézia
Vatikán

Related Posts with Thumbnails