Olyan finomra sikerült a medvehagymás – avokádós
szendvicskrém, hogy eszembe jutott, hogy nagyszerű alapja volna töltött tojások
készítéséhez:
Nagyon szeretem a töltött tojásokat, éppen ez után a
bejegyzés után készülök egy nagy „összesítésre”, úgyhogy töltött tojás
rajongók, figyelem, töltött tojás válogatás következik hamarosan! J
Hozzávalók 16 db töltött tojáshoz :
8 db keményre főzött tanyasi tojás
A szendvicskrém hozzávalóit és félbevágott, főtt tojásokból
nyert sárgáját együtt turmixoltam, majd nyomózsákba töltöttem és
visszatöltöttem a fél tojásokba.
Kedvenc Herendi tojástálcámon
tálaltam, ahogy mindig, nem csak húsvétkor … J
Akár Nagypénteken is fogyasztható :-)
VálaszTörlésRemélem, a jövő héttől többeknek lészen kedvük kommentelésre…
:)
TörlésA kommentelés áttevődött a Facebookra. Nem is bánom annyira, mert nem kapok az itteni kommentekről értesítést, ha nem a legújabb posztokhoz érkezik, akkor leggyakrabban észre sem veszem ... :(