Szenvedélyesen szeretek enni, főzni és utazni. Egy ideje itt írok ezekről a szenvedélyekről ...

2014. április 5., szombat

Vegyes sajttál sonkával, gyümölcsökkel – vacsora, főzés nélkül




Mostanában nem először kerül terítékre. Szeretjük az egyszerű, hidegtálas vacsorákat is, mint például ez a mediterrán vacsora volt:


Most még egyszerűbbre fogtam a „bőségtálat”, kedvenc sajtokat vágtam, szőlőt mostam, elrendeztem a tányéron majd sós mandulát és aszalt barackot szórtam közéjük, végül néhány levegőn szárított sonka rózsát helyeztem el közöttük.
Holland gouda, brie St. Benoit, szarvasgombás francia félkemény sajt és füstölt mozzarella került a tányérra.
A fiúk kaptak hozzá pirított, kovászos házi kenyeret a normandiai cipóból.

Normandiai kovászos cipó



Én még ezt is kihagytam, megelégedtem a puszta ízekkel, mert az ízek is laktatnak … J


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts with Thumbnails