Szenvedélyesen szeretek enni, főzni és utazni. Egy ideje itt írok ezekről a szenvedélyekről ...

2011. március 29., kedd

„Csak” egy jó szó…



Nem kerül „semmibe”, csak jóindulatba, odafigyelésbe mégis van, hogy szűken mérjük.

Én magam is sok nagyszerű blogot olvasok, – inkább - ha van időm, mindenhová benézek, ami érdeklődésemet felkelti, de nem mindig írok kommentet, mert már szaladok is tovább. Pedig egy sor, néhány jó szó annak, aki „megdolgozott” azért, hogy felfigyeljek rá, elolvassam, nagy örömet okozna.

Eszter kezdeményezése nagyszerű alkalom arra, hogy belegondoljunk, mennyire jól is esik egy jó szó, s - mint minden mást – adni is éppoly nagyszerű, mint kapni.

Szinte mindenkinek időből van a legkevesebb, de, amikor valaki megtisztel minket a figyelmével, hogy gondol ránk, akkor én úgy érzem, hogy a legkevesebb, hogy megköszönjük. Egy jó szóval.

Gondolok arra, hogy egyetlen blogger díjnak, mellyel már jó ideje megajándékozzuk egymást, nem vagyok értelmi szerzője. Sőt mi több, általában sokadiknak ér el hozzám. Van, aki nagyon örül neki, van, aki szóra sem méltatja. Pedig bármit is gondolunk egy kezdeményezésről, ha megkaptuk egy jó szó kíséretében, akkor egy szóval minden körülmények között viszonozni illik, de nem pusztán csak az illendőség kedvéért. Hanem mert kaptunk vele egy jó szót, valaki, valamilyen formában pozitívan gondolt ránk. Ennyire egyszerű lenne, és akkor a jó szó magától is körbe járna…

Köszönöm szépen Csiperkének és Sandrának, hogy megajándékoztak egy-egy jó szóval. Nem leszek rest megajándékozni mindenkit egy jó szóval a játékban, aki csak eszembe jut és akinek szívesen küldök egy jó szót…

2 megjegyzés:

  1. Így van. Még a legegszerűbb bejegyzés mögött is rengeteg munka/tudás/gondoskodás/tapasztalat van.

    :-)

    VálaszTörlés
  2. Hasonlóan gondolom én is: Eszter fantasztikus az ötleteivel és a "produktumaival".
    A jó szóra mindenkinek szüksége van.

    VálaszTörlés

Related Posts with Thumbnails