Szenvedélyesen szeretek enni, főzni és utazni. Egy ideje itt írok ezekről a szenvedélyekről ...

2011. április 14., csütörtök

Színes duplapirítósok mangalica szalámival, cheddar sajttal, zöldségekkel






Újból a fiúknak készültek a duplapirítósok, uzsonnára. Egy egész rúd első osztályú mangalica szalámihoz jutottam a múltkorában, így a fogóshoz is mangalica szalámit használtam a napokban, most pedig a duplapirítósokhoz. A szalámi mellett lapra szeletelt cheddar sajtot, a férjem szendvicseibe vékonyra szeletelt piros húsú paprikát, a kisfiam szendvicseibe lilahagymát tettem. Mindig kovászos kenyeret tartok itthon, ezzel még nagyszerűbbek, finomabbak az efféle szendvicsek.

Nekem nem szendvicssütőm, hanem kontaktgrillem van, így nem csak szendvicskenyeret tudok benne sütni. Érdemes megfontolni egy kontaktgrill beszerzését, hamburger pogácsát és húst is szoktam benne sütni, illetve kiváló, ha mindkét oldalán is szükséges sütni a hús vagy szendvicsfélét. Most is szépek és kívánatosak lettek a szendvicsek, ropogósak, színesek. A szalámi ízletes, a sajt lágy, a zöldségek és a kenyér, ropogós. Csak ajánlani tudom.


Érdemes bepillantani korábbi szendvicseim közé, ahol most már igen széles választékban találhatóak hideg és meleg, gyors és különleges szendvicsek:


1 megjegyzés:

  1. Ezektől a sok finomságoktól teljesen éhes lettem. Holnap reggelire légyszíves fénypostával küldjél, ha marad!

    VálaszTörlés

Related Posts with Thumbnails