Szenvedélyesen szeretek enni, főzni és utazni. Egy ideje itt írok ezekről a szenvedélyekről ...

2011. február 13., vasárnap

Szívhez szóló meglepetést kaptam…







Amikor az ember lánya úgy dönt, hogy konyhai élményeit, főzési szokásait megosztja a világhálón, akkor még nem sejti, hogy életre szóló barátságokra, csodálatos emberi kapcsolatokra is szert tesz.
A blogírás édes kötelesség, ha már belekezdtél felelősség és időigényes elfoglaltság, de a visszajelzések élménye minden ráfordítást megér, meghálál.
Természetesen örömteli nézni, ahogyan az olvasói számláló pörög, amikor viszont nem csak kommentekben és olvasottságban, hanem privát levelekben kap a gasztroblogger élménybeszámolókat, személyes vonatkozásokat, az elmondhatatlan öröm és boldogság.
Több ilyen vonatkozásról is fogok mostanában mesélni, elsőként erről a meglepetésről, amelyet a napokban kaptam.
Nehéz ilyenkor szavakat találni, amikor egy ajándékban benne van szívestől, lelkestől az is, aki adja, az is, aki kapja. A csupa delikáteszből álló, saját termelésű, készítésű, személyes vonatkozásokban bővelkedő ajándékcsomagból most a gyönyörűséges fokhagyma fűzért szeretném kiemelni, hiszen a közeljövőben, ennek az ajándéknak köszönhetően számtalan fokhagymával készült ételt fogok bemutatni. Ízletes, illatos, magyar, háztájiból, a gazda gondosságával nevelt, kézzel felfűzött fokhagymából.

A szavak úgysem képesek lefedni ilyenkor az érzéseket, úgyhogy egyszerűen csak megköszönöm az ajándékot, az élményt és a szeretetet.

2 megjegyzés:

  1. Nagyon szép ajándékokat kaptál :-) Használd egészséggel!

    VálaszTörlés
  2. Mormogi Papa: Igen, nagyon szépet. Köszönöm!

    Bízom benne, hogy Ti is haszonélvezői lesztek, csupa fokhagymás receptjeim által!...:))

    VálaszTörlés

Related Posts with Thumbnails