Szenvedélyesen szeretek enni, főzni és utazni. Egy ideje itt írok ezekről a szenvedélyekről ...

2013. december 20., péntek

5. 000. 000. oldalletöltés – karácsonyi ajándék olvasóimtól. Köszönöm!


Szebb karácsonyi ajándéka gasztrobloggernek nem lehet, minthogy keresik, szeretik receptjeit és rendszeresen olvassák. Szinte minden nap kapok elismerő leveleket, az eddigi legmeghatóbb gondolat az volt, amikor egy fiatalasszony azt írta nekem, hogy általam megváltozott az életük.

Könnybe lábadt szemmel – köszönöm, Andi!


A táplálkozás nagyon fontos dolog az életünkben, de a boldog, szélsőségektől mentes reggeli, ebéd és vacsoraasztal miliője még ettől is fontosabb, hiszen ez esetben nem csak testünket, hanem lelkünket is tápláljuk kiegyensúlyozott, boldog családi körben.
Jómagam pusztán azokat az ételeket mutatom be, melyek nálunk az asztalra kerülnek, így a tény, hogy minden különösebb csindadratta, közszereplések, cégeknek történő háziasszonykodás és egyéb reflektorfény nélkül ilyen nagyon sokan rátalálnak az oldalra és rendszeresen olvassák számomra mindenfajta anyagi ellenszolgáltatásnál többet ér, még ha gyakran fel is teszik a kérdést, hogy mi ebből a hasznom.

Elmondanám, hogy ügyes háziasszonyi képességeim 2011 júliusa óta, mióta elkezdtem megosztani ebédlőasztalunk történéseit és titkait óriási fejlődésen ment keresztül. Letisztultabb, még gyakorlottabb, még ügyesebb, még kreatívabb szakácsnő vált belőlem, amihez a biztatást és a motivációt éppen az olvasóim érdeklődése adta.
Szinte hihetetlen számomra, hogy múlt karácsonykor a kétmilliomodik oldalletöltést ünnepeltem, és azóta hárommillióval nőtt ez a szám úgy, hogy fél éven keresztül szinte alig tettem közzé új bejegyzést, hiszen egy másik gasztro-projekttel voltam elfoglalva.


Száz szónak is egy a vége, köszönöm, köszönöm, köszönöm a szeretetet, a biztatást és az érdeklődést, hiszen ez inspirál arra, hogy ezt a fajta munkát hosszú távon és kitartóan tovább végezzem és még, még, még tovább fejlődjek és adjam át azt a tudást és élményt, melyet az ételek megkomponálása, elkészítése és átadása folyamán magaménak tudhatok.


Szívből köszönöm!


5 megjegyzés:

  1. Gratulálok!! Mi köszönjük! szeretek nálad nézelődni! Békés, boldog karácsonyt kívánok! Csilla

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok szeretettel és köszönettel!
    Áldott Karácsonyt!

    VálaszTörlés
  3. Kegyelemteljes, békés, boldog Karácsonyt kívánok :-)

    VálaszTörlés

Related Posts with Thumbnails