A húsvéti menüajánlat záróakkordja ez a rész. Három részben, tematikusan kötöttem csokorba egy-egy összeillő menüsort, ahogyan én tervezném a húsvéti menüt:
Húsvéti menü – a hagyományos
Húsvéti menü – a hagyományos, elegáns
Húsvéti menü – a hagyományos, mégis különleges
Gyakran állítok össze receptválogatásokat, úgy érzékelem, hogy rendkívül népszerűek, ugyanis valljuk be, egy ünnepre készülve, mint a karácsony vagy a húsvét, lényegesen könnyebb belőlük válogatni, mintha kulcsszavak szerint keresnénk egy blogon, vagy egy szakácskönyvben.
Ezt a válogatást kibővítettem szárnyasból készült ünnepi ételekkel, illetve a menüsor végén néhány tippet is ajánlok maradék hasznosításához.
Elnézést kérek a részleges „képtelenségért”, holnapra sem végeztem volna, ha minden linkhez képeket válogatok. Viszont amikor egy-egy válogatásba belenéz valaki, akkor tömérdek képpel illusztrált leírásaim fogadják. Lépésről, lépésről, ahogyan tőlem már szokott! :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése