Ennek két fő záloga van, a kiváló alapanyag és a megfelelő mennyiségű időráfordítás. Egyikkel sem érdemes spórolni.
Néhány klasszikust sorakoztatok fel ebben a részben, de már előkészületben vannak a krémlevesekről valamint ragu és habart levesekről szóló összeállítások. Néhány különlegesség és néhány igazi klasszikus is lesz közöttük.
Úgyhogy folytatás következik!
Orjaleves
Libaleves
Disznófarkas erőleves
Hagyományos ételek falusi alapanyagokból: csirkeragu leves
Hagyományos ételek falusi alapanyagokból: vasárnapi ebéd tanyasi tyúkból
Fúziós vasárnapi ebéd: tyúkhúsleves, bajor óriásgombóc, ropogós sült tyúk, zöldséges paella
Vasárnapi ebéd karajból: klasszikus orjaleves, "lecsós"-sajtos sült karaj, kecskesajttal cserépben sült zöldségek
A sorozat fejezeteit itt gyűjtöm.
Szép összeállítás.
VálaszTörlés