Szenvedélyesen szeretek enni, főzni és utazni. Egy ideje itt írok ezekről a szenvedélyekről ...

A Nem vagyok mesterszakács weboldalakon (nemvagyokmesterszakacs.blogspot.hu, nemvagyokmesterszakacs.hu) található valamennyi információ (képanyagok, bejegyzések, receptek, leírások) valamint az oldal grafikai szerkezete kizárólagos tulajdonomat képezik, melyek a szerzői jogról szóló 1999 évi LXXVI törvény szerint teljeskörű szerzői jogvédelem alá esnek. Ezek felhasználása, feldolgozása, terjesztése, tárolása a jogtulajdonos kifejezett írásbeli hozzájárulása nélkül a szerzői jogok megsértését jelenti és jogkövetkezményeket von maga után.

A nem saját tartalom tekintetében forrásmegjelöléssel élek.

2011. december 2., péntek

Nem vagyok mesterszakács receptválogatás: zsömlék, szendvicskenyerek, péksütemények, mini bagettek ...Egyszerűen elkészíthető, nagyszerű péksüteményeket, zsömléket, szendvicskenyereket kínálok ebben a fejezetben.
Legtöbbjüket minden különösebb előkészület nélkül sütöttem, egy hirtelen jött kiránduláshoz útravaló gyanánt, reggelihez, vagy éppen egy szendvics, vagy hamburger vacsorához.

Le sem tagadhatnám különös szenvedélyemet a kelt tészták készítése iránt: a leveles pogácsák, a pizzák hada, a házi kenyérsütés, a töltött kiflik, lángosok, kelt csigák mind ezt bizonyítják az oldalon.
Természetesen rájuk is sort kerítek, de most következzenek a zsömle és szendvicskenyér kedvencek.A sorozat fejezeteit itt gyűjtöm.

1 megjegyzés:

Related Posts with Thumbnails