Szenvedélyesen szeretek enni, főzni és utazni. Egy ideje itt írok ezekről a szenvedélyekről ...

2013. január 6., vasárnap

Újévi köszöntőAz óévből az újévbe lépéskor ünneplünk, fogadalmakat és jókívánságokat teszünk. Bizakodunk, reménykedünk, terveket szövögetünk. A szeretteinkkel töltött meghitt karácsony után ilyenkor feltöltődünk, felszívjuk magunkat erővel és reménnyel a folytatásra az újévben.
Mióta megszülettem, talán nem élt a világ ilyen nehéz időszakot, pedig én még egy „másik rendszerben” jöttem a világra. Szerintem mégsem ok ez arra, hogy ne nézzünk jó szívvel és reményekkel a jövőbe. 

Karácsony másnapja óta nem írtam bejegyzést, így most megragadom az alkalmat, hogy elnézést kérjek azért, hogy a szilveszteri menü összeállításhoz nem segédkeztem friss bejegyzésekkel, receptgyűjteményekkel. Mi több, mostanában arra sem volt mindig alkalmam, hogy az általam készített finomságokat befotózzam, hiszen több helyen kellett egyszerre helytállnom, és az ünnepek alatti meghitt családi együttléteket nem akartam „munkával” megtörni.
Azért van a tarsolyomban néhány nagyszerű - ebben az időszakban készült - étel, recept, mellyel igyekszem minden olvasómat kárpótolni rövid hallgatásomért. Már szerkesztem is a bejegyzéseket.

Új időszak elé nézek az újévben, lesznek változások a blog életében. Immár nem csak a saját konyhámból jelentkezem majd, de ez pusztán helyrajzi kérdés, hiszen saját ötleteimmel, receptjeimmel és sok-sok nagyszerű alapanyag, termék és ételajánlattal is, melyekhez hamarosan nap, mint nap hozzájuthatnak a környezetemben - Debrecenben és környékén élők. Mostanában éppen ezen munkálkodom, és hamarosan minden részletét megosztom.

Végül, de nem utolsó sorban pedig hadd kívánjak itt az oldalon is reményekben, egészségben, boldogságban teli Újévet mindenkinek!

De legfőképpen azt, hogy a jókívánságok, tervek és remények, beteljesüljenek. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts with Thumbnails